Hidraulika Kurelja
tel +385 49 587 900

O nama

Hidraulika Kurelja d.o.o. osnovana je 1993. godine, a od 1995. djeluje kao društvo s ograničenom odgovornošću. Bavi se proizvodnjom i servisiranjem hidrauličnih konstrukcija i opreme. Prvotna je djelatnost bila servisiranje, a s vremenom je razvijen vlastiti proizvodni program hidraulične opreme, posebno nadogradnji na vozila.

Sjedište je u Donjoj Stubici, 30 km od Zagreba. Hidraulika Kurelja d.o.o. trenutno zapošljava 120 ljudi u vlastitom novoizgrađenom prostoru na 6.500 m². Poslovnica djeluje u Zagrebu. Putem zastupstva u Beogradu i proizvodnih pogona u Kragujevcu "HK Proleter", prisutni smo na tržištu Srbije i Crne Gore. Zastupstvo u Sarajevu "Hidraulika Kurelja d.o.o. Sarajevo" pokriva tržište u Bosni i Hercegovini.

Da bi se zadovoljile potrebe tržišta, naš odjel razvoja i konstrukcije stvorio je široki program proizvoda, koji služe za rad u elektroprivredi, gradnji i održavanju cesta, željeznici, vodoprivredi, šumarstvu, naftnoj industriji i prijevozu.

Hidraulika Kurelja d.o.o. na hrvatskom je tržištu zastupnik za sljedeće brandove iz CARGOTEC grupe: HIAB, Jonsered, Loglift, Multilift i Moffett.

Tvrtka se razvija i stalno podiže svoje standarde. Certifikat ISO 9001/2008, kao i CE certifikat svjedoče da je naš proizvodni proces u skladu s međunarodnim normama u metalnoj industriji.

Uz veliki udio na domaćem tržištu, zadnjih nekoliko godina povećali smo i izvoz, uglavnom u Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Srbiju i Crnu Goru. Naši su prioriteti kvaliteta proizvoda i usluga kao i zadovoljstvo kupaca.

POLITIKA KVALITETE PODUZEĆA HIDRAULIKA KURELJA D.O.O.
  
Politika kvalitete sastavni je i nedjeljivi dio poslovne politike poduzeća Hidraulika Kurelja d.o.o.
 
Osnovni je cilj politike poduzeća poboljšavati kvalitetu procesa i proizvoda što će rezultirati zadovoljstvom naših kupaca. Kako kvalitetu potvrđuje jedino zadovoljan kupac,
naša se politika zasniva na sljedećim načelima:
a) stalno poboljšavati kvalitetu mehaničkih konstrukcija i hidrauličkih nadogradnji, obraćajući pažnju na ekonomičnost proizvodnje i zaštitu okoliša;
b) usluge na popravcima i servisu mehanike, hidraulike i elektrike na našim ili proizvodima drugih proizvođača, provoditi u besprijekornoj ažurnosti na zadovoljstvo kupca;
c) dobavljačima davati svaku tehničku potporu u smislu poboljšanja njihovih proizvoda, koje ugrađujemo na naše proizvode;
d) naše iskustvo i tehničko znanje u smislu propisnog rukovanja i održavanja naših proizvoda raspoloživo je kupcima u bilo koje vrijeme;
e) zapošljavati, dodatno educirati i zadržati kvalificirano osoblje naročito strojarske i elektrotehničke struke;
f) svaki uposlenik u Poduzeću odgovoran je za kvalitetu svog rada i za poštivanje pravila uspostavljenog sustava upravljanja kvalitetom;
g) kvaliteta naših proizvoda najvažniji je razlog da nam se vraća kupac a ne proizvod.
              

MISIJA  (pogledati značenje riječi)
Razvijati i održavati poslovne odnose s domaćim i stranim partnerima na području uređaja za rad na visinama, nadogradnji na vozila te kompletne hidraulične i elektro opreme za pripadajuće proizvode.
Najveća vrijednost tvrtke su zaposlenici, znanje te bogata proizvodna tradicija koja se razvila kroz niz zahtjevnih projekata unatrag zadnjih 25-ak godina. Transparentan odnos s poslovnim partnerima, inovativnost i snažna društvena odgovornost temelj su za povjerenje u uspješnu provedbu svih poslova.
VIZIJA
Hidraulika Kurelja pozicionirana kao vodeća tvrtka na hrvatskom i regionalnom tržištu na području nadogradnji na vozila i specijalnih konstrukcija za rad na visinama.
Cjelokupan rast i razvoj kompanije kroz jačanje „strateških“ proizvoda te učinkovito upravljanje ljudskim potencijalima s ciljem osiguranja i zadržavanja kvalitete i pouzdanosti proizvoda.
Kontinuirano ulaganje i razvoj s ciljem jačanja pozicije na stranim tržištima, a sve na osnovi dokazane dugogodišnje tradicije, inovativnosti i pouzdanosti koju je tvrtka izgradila na domaćem tržištu.